Info
Instagram

 

 

 

Think before you Ink

 

  • No tattoo under 18
  • No drugs or alcohol
  • No smoking, eating or drinking
  • No deposit, no appointment
  • 48h annulation notice

Doordat wij hygiëne sterk in het vaandel dragen, gebruiken wij steeds:

Hygiëne

 

Om te voldoen aan de strikte regels van de overheid, gebruiken wij steeds steriele materialen en hebben wij ook de verplichte cursus hygiëne voor het plaatsen van tattoeages en piercings doorlopen, hierdoor zijn wij opgeleid voor het plaatsen van een tattoeages met de juiste procedures en materialen. Indien u hier omtrend vragen heeft, neem gerust contact op.

Afspraak

 

Het plaatsen van een tattoo gebeurt steeds op afspraak, hiervoor neem je best telefonisch of per e-mail contact op.

Een afspraak wordt maar definitief na het voldoen van een voorschot. Deze varieert aangaande de grote van het project.

 

Gelieve bij annulering 48u op voorhand iets te laten weten. Dit om geen ongewilde gaten in de planning te krijgen.

Custom ontwerp

 

Om alles vlot te laten verlopen, is het best eerst wat info ivm stijl, plaats en grootte van het ontwerp te verzamelen. Dit kan eenvoudig van het net , knipsels uit tattoo-magazines of toffe foto's, al hetgeen waarvan je denkt dat kan helpen om jouw visie uit te drukken, breng je binnen. Indien je geen inspiratie hebt of je vindt niet direct iets, geen probleem. Na een snelle kennismaking kijken we welke richting je uit wilt en wat mogelijk is.

Een ontwerp wordt maar gemaakt na het vastleggen van een afspraak en het voldoen van het voorschot. Je ontwerp is klaar op de dag van de afspraak. Indien er wijzigingen moeten doorgevoerd worden is dat op het moment van de afspraak, voor grotere ontwerpen (sleeves, rugstukken,...) is er een andere werkwijze in regel.

Eigen ontwerp

 

Dit breng je binnen of stuur je door via mail, dan kijken wij of dit haalbaar is en/of er eventueel aanpassingen aan moeten gebeuren. Is dit eenmaal in orde en goedgekeurd door jou, kunnen we overgaan tot het maken van een afspraak of meerdere naargelang de omvang van het ontwerp.

Houserules

  • Steriele naalden
  • Steriele tips & tubes
  • Steriele inkt
  • Latex of Nitril handschoenen

 

Copyright 2013 ~ G-art Tattoo Studio ~ Gennaro De Schrijver ~ Camille Vandercruyssenstraat 9, 9850 Nevele ~ BE 0887.564.450